Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Παρούσα στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κοινωνικό της πρόσωπο απέδειξε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς αντιπροσωπεία αυτής ήταν  παρούσα στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, όπου και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Αντώνη Χαροκόπο, για το σπουδαίο έργο των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η κοινωνική ευθύνη και η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ήταν και θα είναι πάντα σε προτεραιότητα για τον Οργανισμό & την οικογένεια της Παναχαϊκής.

Στο πλαίσιο αυτό, ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν την Παρασκευή 22/9 στις εγκαταστάσεις των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας όπου πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δ.Ε. και Ν.Ι.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων (Πολιτιστικός Οργανισμός και Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας») και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Χρήστος Μικές καθώς και οι ποδοσφαιστές της ομάδας Λευτέρης Μικές, Γιώργος Αντωνιάδης, Βαγγέλης Βλησαρούλης, Γιώργος Ανθουλάκης, Κων/νος Γαλαριώτης, Αλέξης Κούτσιας και Ηλίας Πετράτος, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Αντώνη Χαροκόπο, για το σπουδαίο έργο των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία. Παναχαϊκή. Πάντα δίπλα στις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement