Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γιάννης Οικονόμου ομιλητής στην επετειακή εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαράντα εννέα χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνονται την Τέταρτη 4 Οκτωβρίου 2023  και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση επετειακής εκδήλωσης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, θα είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ενώ ο χώρος θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι σε μήνυμα της τοπικής ΔΕΕΠ, προς τους πολίτες της Αχαϊας, επισημαίνονται-μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Τιμούμε την Τετάρτη  4 Οκτωβρίου  2023 την 49η επέτειο  ίδρυσης της μεγάλης δημοκρατικής Παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Τιμούμε τον ιδρυτή του κόμματός μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, όλους τους έως σήμερα Προέδρους, όλους τους μεγάλους εκλειπόντες και κυρίως τιμούμε τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισες, την πλατιά λαϊκή μας βάση, που πάλεψε για τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά.

Είμαστε η παράταξη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την οριστική επίλυση του Πολιτειακού, την καθιέρωση του πιο δημοκρατικού και προοδευτικού Συντάγματος, την ένταξη της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Είμαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Η Παράταξη που προτάσσει την εθνική ενότητα και τη συσπείρωση των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς. Η Παράταξη που βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.

Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 49 χρόνων με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτακη βρίσκεται  στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης με εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Σαράντα  εννέα χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης, στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη.

Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία.

Η παράταξή μας με επικεφαλής των Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Η Νέα Δημοκρατία  λίγες ημέρες πριν την νικηφόρα μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών  γιορτάζει στην Αχαΐα, σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement