Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: 100 ημέρες διακυβέρνησης μου φάνηκαν σαν 1.000

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «100 μέρες (διακυβέρνησης) μου φάνηκαν σαν 1.000» στη συνέντευξη που παραχωρεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Πρόσθεσε ότι συμμερίζεται «το αίσθημα αγανάκτησης των κατοίκων των πληγέντων περιοχών».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποπομπής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.

Δείτε live τη συνέντευξη

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε είναι πολιτική μάχη οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει στηρίξει και περιφερειάρχες που δεν είναι μέλη του κόμματος.

Για τη Θεσσαλία

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το πώς θα αποκατασταθεί η Θεσσαλία, ενώ ήδη η ολλανδική εταιρεία που έχει αναλάβει έχει δώσει ένα πρώτο πόρισμα για το τι χρειάζεται να γίνει.

«Στη Θεσσαλία θα πάρουμε την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια, αλλά τον πρώτο λόγο θα τον έχει ένας ανεξάρτητος φορέας διαχείρισης για να δρομολογούνται τα έργα», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχίζει να στηρίζει Αγοραστό

«Ο κ. Αγοραστός ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός Περιφερειάρχης. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υλοποιήθηκε στη λεπτομέρεια του κάθε έργο μετά τον Ιανό και αυτό καλώς θα το διερευνήσει η Δικαιοσύνη… Καταλαβαίνω απόλυτα την απελπισία των πολιτών», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τον Γιώργο Πατούλη

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν έφταιγε «μόνο ο χορός» που αποσύρθηκε η στήριξη στον Γιώργο Πατούλη, αλλά απέφυγε να απαντήσει. «Ο κ. Πατούλης έκανε σοβαρή δουλειά. Αλλά τώρα υποψήφιος είναι ο κ. Χαρδαλιάς. Θέλω να κερδίσει και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει από τον πρώτο γύρο», σημείωσε.

Για τον Αχιλλέα Μπέο

«Καταδικάζω απερίφραστα κάθε περιστατικό βίας», είπε για το επεισόδιο με το χαστούκι του Αχιλλέα Μπέου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει δώσει στήριξη σε κάποιον άλλο δήμαρχο πέραν των τριών μεγάλων πόλεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement