Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Αν. Τζουραμάνης και ο “Βιορυθμός” σταθερά δίπλα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Εταιρεία «ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ» (Κορίνθου 312 & Τριών Ναυάρχων).
Η «κοκκινόμαυρη» οικογένεια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον παλαιό αθλητή στίβου της Παναχαϊκής κ. Ανδρέα Τζουραμάνη, ο οποίος από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας «ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ» συνέβαλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και του εύχεται καλή προσωπική επιτυχία στον πολιτικό στίβο στον οποίο κατέρχεται!
Στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής αποτελούμενη από τους Κων/νο Γαλαριώτη, Κων/νο Κατσαΐτη, Μανώλη Λιοφάγο και Νίκο Μασούρα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ» στην Πάτρα και έγινε δεκτή από τον κ. Τζουραμάνη και τα στελέχη της Εταιρείας.
Η ”Βιορυθμός” είναι μια εταιρεία με έδρα την Πάτρα με συνεχή και εξελισσόμενη παρουσία στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στο Ανατολικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες.
Βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο εταιρικής ανάπτυξης όπως μαρτυρούν και οι οικονομικοί της δείκτες.
Το αντικείμενο δραστηριοτήτων της είναι η πώληση ιατρικών μηχανημάτων, υγειονομικού υλικού και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Διατηρεί αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της ιατρικής τεχνολογίας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Μελετάει και αναλύει τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και προσαρμόζει τη δράση της στις ανάγκες που αυτές δημιουργούν.
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και «ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ» συνοδοιπόροι βήμα-βήμα προς την κορυφή!

Ροή ειδήσεων

Advertisement