Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

ΝΔ για βίντεο Κασσελάκη στον Βόλο: Να αποφεύγει τουλάχιστον τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Βολές στον Στέφανο Κασσελάκη για την επίσκεψη και το βίντεο σε σπίτι πλημμυροπαθή, που, όμως, ήταν θεία του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

«Να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους»

Όπως τονίζει το κυβερνών κόμμα, «το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο».

Ακολούθως η ΝΔ υπογραμμίζει πως «σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».

Αρνείται τις αιτιάσεις ο βουλευτής Μεϊκόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊκόπουλος διακρίνεται σε βίντεο να συνοδεύει τον Στέφανο Κασσελάκη στο συγκεκριμένο σπίτι, που ανήκει στη μητέρα της θείας του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα φτάνοντας στο σπίτι βγάζει τα παπούτσια του για να εισέλθει, με την συμπαθή κυρία να τον αποκαλεί «Στέφανο» και να συγκινείτε με την κίνησή του αυτή, σκηνή που επίσης σχολιάστηκε εντόνως στα social media.

Σε δήλωσή του στο In, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τόνισε πως «σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη», υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ακόμη 20-30 σπίτια που είχαν υποστεί ζημιές στην περιοχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement