Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επισκέψεις του Βασίλη Αϊβαλή στο νοσοκομεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνάντησε στις περιοδείες του στα νοσοκομεία της Πάτρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο Βασίλης Αϊβαλής επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, το νοσοκομείο «ο Αγ. Ανδρέας» και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζομένους, ιατρικό προσωπικό και συνοδούς ασθενών.


Παράλληλα στις συναντήσεις με τις διοικήσεις των νοσηλευτηρίων ο υποψήφιος Δήμαρχος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συνδράμει σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των νοσηλευτικών μονάδων, προς όφελος του κάθε πολίτη που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας.
Ο Βασίλης Αϊβαλής είχε συνομιλίες με τον διοικητή του ΠΓΝΠ Δημήτρη Μπάκο, τον διοικητή του νοσοκομείου «ο Αγ. Ανδρέας» Ηλία Θεοδωρόπουλο, ο οποίος και του ζήτησε ο Δήμος να αποκτήσει μεγαλύτερη συνεργασία με το ίδρυμα, όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών φορέων.
Επίσης για τη φάση ανάπτυξης που βρίσκεται το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων συνομίλησε με τη διοικήτριά του Ασπασία Ρηγοπούλου.
Εξάλλου, στις επαφές με τα σωματεία εργαζομένων ο κ. Αϊβαλής τόνισε πως θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους για την επίλυση χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement