Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αντώνης Αλεξόπουλος, υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Κ. Σβόλη: «Με πάθος για προσφορά»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Παρών στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη δίνει ο γνωστός συνδικαλιστής, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΦΚΑ Δυτικής Ελλάδας Αντώνης Αλεξόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος αποφάσισε να συμπορευτεί με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη προκειμένου να συμβάλλει για να αλλάξει σελίδα η Πάτρα, το κέντρο και οι συνοικίες της.

Το πάθος του για προσφορά είναι καταγεγραμμένο μέσα από την συνδικαλιστική και κοινωνική του δράση αλλά και το έργο του στην υπηρεσία του καθώς μάχεται για να εξυπηρετήσει τους πολίτες.

Παράλληλα, όνειρό του είναι να δει την Πάτρα αλλά και ιδίως την περιοχή των Ιτεών όπου ζει να «ζωντανεύει» και να αποκτά την δυναμική που είχε δεκαετίες πριν, αναβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

«Στη διαδρομή μου έχω δείξει δείγματα γραφής και είμαι αποφασισμένος με την εμπειρία και τη γνώση μου να συνδράμω ώστε η τύχη αυτής της πόλης να αλλάξει. Πιστεύω ότι ο Κώστας Σβόλης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και εντιμότητα, έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, προτάσεις και θέσεις που θα μετατρέψουν την Πάτρα σε μια πόλη ανθρώπινη, σύγχρονη και εξωστρεφής. Είναι κάτι που το θέλουμε και το μπορούμε! Οι πολίτες την Κυριακή θα κρίνουν την Πάτρα του αύριο, την πόλη που θα ζήσουν οι επόμενες γενιές», καταλήγει ο κ. Αλεξόπουλος.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement