Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Αποχώρησε από τους πράσινους ο Αντ. Γκοτσόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ιστορικό σύλλογο του ΑΠΣ Πάτραι, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Γκοτσόπουλος γνωστοποίησε και εγγράφως την αποχώρησή του από τους πράσινους, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τους διοικούντες την ομάδα προφορικά. Με γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σας ανακοινώνω και εγγράφως την από 23/10/2023 απόφασή μου για παραίτηση, όπως σας την είχα ανακοινώσει προφορικώς, από την θέση του Γενικού Αρχηγού, για λόγους καθαρά προσωπικούς.

Αποχωρώντας θα κρατήσω στην καρδιά μου τους 2 τίτλους καθώς και το «ταξίδι» πέρυσι στην Γ’ Εθνική. Ήταν τιμή για μένα να ζήσω αυτές τις στιγμές με το ιστορικό σωματείο του Πάτραι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κούζιο που ήταν, είναι και παραμένει στρατιώτης της ομάδας. Τον Γιώργο Γράψα για όλες τις ωραίες στιγμές που περάσαμε.

Τον προπονητή και φίλο μου Σταμάτη Σαρρή που τον θεωρώ μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Πάτραι. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, τους φροντιστές καθώς και όλο το team της ομάδας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Για αυτούς του ελάχιστους που θα χαρούν με την αποχώρησή μου από την ομάδα εύχομαι αυτά που πετύχαμε τα 2 χρόνια να τα ξεπεράσουν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους χειροκροτήσω.

Άλλωστε στο τέλος όλοι από το αποτέλεσμα κρινόμαστε. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα του Πάτραι να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και σε κάθε τομέα. Μετά τιμής Αντώνης Γκοτσόπουλος».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement