Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Auto

To νέο MINI Countryman στην Ελλάδα (+τιμές)

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αρχική ιδέα για τη δημιουργία του Countryman ήταν να δώσει την ευκαιρία στους οικογενειάρχες, και όσους ήθελαν ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο, να χαρούν την φήμη και τις δυνατότητες που προσφέρει η MINI.

Πριν από περίπου 13 χρόνια η βρετανική εταιρεία παρουσίασε την πρώτη γενιά του μοντέλου. Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έκανε το ίδιο και με την καινούργια, την τρίτη κατά σειρά ως τώρα.

Το νέο Countryman θα είναι διαθέσιμο τόσο με θερμικό κινητήρα όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Η ελληνική αντιπροσωπεία της MINI ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης στη χώρα μας της πρώτης εκδοχής, δηλαδή αυτής με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης οι οποίοι διαθέτουν και σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης.

Θυμίζουμε ότι το καινούργιο μοντέλο διαθέτει τόσο τον 1.5 υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 170 ίππων, καθώς και τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο των 300 ίππων, στην έκδοση John Cooper Works ALL4. Όλες οι εκδόσεις του (με θερμικό μοτέρ, εννοείται) διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, οι τιμές του νέου MINI Countryman στη χώρα μας διαμορφώνονται ως εξής:

MINI Countryman «Essential»: Από 34.500 ευρώ.
MINI Countryman «Classic»: Από 37.900 ευρώ.
MINI Countryman «Favoured»: Από 38.500 ευρώ.
MINI Countryman «John Cooper Works»: Από 41.451,40 ευρώ.
MINI Countryman John Cooper Works ALL4: Από 57.750 ευρώ.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement