Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα νεκρά παιδιά – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα, ηλικίας 20 ημερών και δύο μηνών, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή σε διάστημα 15 μηνών.

Φως στην αιτία θανάτου του πρώτου βρέφους ρίχνουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, στο πρώτο παιδί, έχουν βγει, με τις τοξικολογικές να μη δείχνουν τίποτα το περίεργο ή ασυνήθιστο, το οποίο θα μπορούσε να παραπέμψει σε εγκληματική ενέργεια.

«Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις»

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές, το παιδί που «κατέληξε» πέρυσι το καλοκαίρι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε ουσία, κάτι που απομακρύνει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή, οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες παραδόθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, δείχνουν ότι το μωρό έχει «καταλήξει» από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ φαίνεται να έχουν βρεθεί ορισμένα πνευμονικά κύτταρα με φθορά, το οποία δείχνει παθολογική αιτία για τον θάνατό του.

Η 23χρονη μητέρα βρέθηκε καλεσμένη εχθές σε εκπομπή του Alpha όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε το πώς νιώθει με την απώλεια των δύο παιδιών της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Όπως είπε κανείς δεν σέβεται το πένθος της

«Με λένε Π……… στα social media. Δεν είμαι Π……….» δήλωσε η ίδια. «Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς κάτι, που κήδεψα τη μικρή. Με ρωτάγανε ‘τι έγινε και τι έγινε’. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι» συνέχισε η ίδια.


Ροή ειδήσεων

Advertisement