Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του πρώτου βρέφους! Πως πέθανε το πρώτο μωρό της 23χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πνευμονίτιδα που προκλήθηκε από εισρόφηση, οφείλεται ο θάνατος του πρώτου βρέφους της νεαρής μητέρας από την Κάτω Αχαΐα. Αυτό αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ, στην ιστολογική εξέταση που έγινε στο 19 ημερών κοριτσάκι. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις του μωρού, δεν προέκυψε κάτι.

Για το δεύτερο κοριτσάκι της 23χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, ηλικίας δύο περίπου μηνών, οι γιατροί στο «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύτηκε για ενάμιση μήνα, είχαν κάνει μέχρι και τοξικολογικές εξετάσεις χωρίς να βρουν κάτι το ιδιαίτερο. Για τον λόγο αυτό ζήτησαν την νεκροτομή και περαιτέρω έλεγχο με ιστολογικές εξετάσεις.

Το παιδιατρικό Νοσοκομείο προχώρησε και σε γονιδιακό έλεγχο μήπως σε αυτόν οφείλονται οι θάνατοι των δύο άτυχων παιδιών.

Το «Τούνελ» γνώριζε από καιρό την υπόθεση αυτή με τις ιδιαιτερότητες που παρουσίαζε αλλά δεν την γνωστοποίησε περιμένοντας τις εξελίξεις.

Επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με την μητέρα η οποία αποκάλυψε πως και η δική της μητέρα είχε χάσει ένα κοριτσάκι 17 μηνών. Με νεκρό παιδί και μάλιστα κοριτσάκι 6 μηνών, βρέθηκε και η συγκάτοικος της. Το παιδί αυτό είχε μεταφερθεί με σπασμούς σε Νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Πιθανό αίτιο θανάτου ήταν η επιληψία.

Για τους θανάτους των δύο παιδιών διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, μετά από εισαγγελική εντολή.

«Από εμάς το παιδί έφυγε γερό»

Το «Τούνελ» επικοινώνησε με το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών, όπου η νεαρή γυναίκα γέννησε το πρώτο της παιδί.

«Το παιδί γεννήθηκε 1η Ιουνίου του 2022. Έμεινε περίπου 6-7 μέρες και μετά πήρε εξιτήριο. Όλες οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές όταν πήρε εξιτήριο από εμάς. Το παιδί ήταν καλά. Ως είθισται δύο μέρες μετά το εξιτήριο, έγινε επανέλεγχος στο νεογνό και διαπιστώθηκε πως ήταν απόλυτα καλά. Από την μονάδα νεογνών του νοσοκομείου συστήθηκε για τις όποιες επιπλέον εξετάσεις του νεογνού να γίνουν με ραντεβού στο Καραμανδάνειο. Δεν φεύγει ποτέ παιδί από εμάς, αν δεν είναι καλά», ανέφεραν πηγές στο «Τούνελ».


Η νεαρή μητέρα των δύο νεκρών παιδιών, μιλώντας στην εκπομπή είπε χαρακτηριστικά για το κοριτσάκι της που πέθανε στο Αγία Σοφία:

«Το παιδί χλώμιαζε, γύρναγε τα ματάκια της και χανόταν. Την τρίτη φορά ήταν πιο σοβαρό το επεισόδιο και της αυξήσαν την δοσολογία του φαρμάκου και εγώ είπα γιατί να γίνει αυτό αφού είναι βρέφος ακόμα. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα το παιδί μου έφυγε από την ζωή.»

Αναφέρθηκε και στο πρώτο της παιδί το οποίο πέθανε δεκαπέντε μήνες πριν, αιφνίδια στην κούνια, ενώ η ίδια βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.


Ροή ειδήσεων

Advertisement