Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πολιτικό συμβούλιο και τομείς εργασίας από τον περιφερειακό συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα -Σπ. Σκιαδαρέσης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δεύτερη κατά σειρά μετεκλογική συνάντηση του περιφερειακού συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στον Πύργο, μετά από πρόσκληση του επικεφαλής Σπύρου Σκιαδαρέση σε όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Ηλείας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος και ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν στη σύντομη προεκλογική περίοδο, έθεσε τους στόχους της επόμενης μέρας, εστιάζοντας στο σχεδιασμό δράσης της παράταξης από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Όπως τόνισε, ο συνδυασμός θα είναι «παρών» με γόνιμες τοποθετήσεις, προτάσεις κι αντιπροτάσεις, διεκδικήσεις, έλεγχο και όπου απαιτείται αυστηρή κριτική.

«Ο ρόλος μας ως μείζονα αντιπολίτευση είναι καθοριστικός για τη λειτουργία της περιφερειακής Αρχής προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών. Θα είμαστε απέναντι στα εδραιωμένα συστήματα, ασκώντας έλεγχο και καταθέτοντας προτάσεις.
Προχωράμε με διάθεση σύνεσης και συνεργασιών, λειτουργώντας με αποτελεσματικότητα και δυναμική», διεμήνυσε ο κ. Σκιαδαρέσης.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού, αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα του Νομού Ηλείας, ενώ ενημέρωσε πως σύντομα ο συνδυασμός θα αποκτήσει Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο θα διερευνά και θα επεξεργάζεται τις θέσεις και τις προτάσεις των στελεχών και από τους τρεις Νομούς, ενώ θα συγκροτηθούν και Τομείς Εργασίας, ζητώντας τη συνεργασία όλων των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής τους.
Κλείνοντας την τοποθέτησή τους, ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή Ηλείας του
ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, τον πρώην βουλευτή και υπουργό και νυν Διευθυντή της
Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο και τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας, Μισέλ
Αμπού Χάντμπα για την πολύτιμη βοήθεια, στήριξη και συμβολή τους στον
προεκλογικό αγώνα. Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και στην Αιτωλοακαρνανία.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement