Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Απέτυχαν τα μέτρα για την ακρίβεια, να μειωθεί ο ΦΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούν τις «μόνες βάσιμες για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά», υποστηρίζει ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης.

«Η κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη πλήρως την αποτυχία των μέτρων της κατά της ακρίβειας, άρχισε επιτέλους να συνειδητοποιεί ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι οι μόνες βάσιμες για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά», σημειώνει ουπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Είναι ελάχιστο το μέτρο του every day low price, αν δεν υπάρξει μείωση των συντελεστών ΦΠΑ»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης

Ακολούθως προσθέτει ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας «αποδεχόμενος όσα εμείς του καταλογίσαμε, για τις περίφημες προσφορές, για τις προωθητικές ενέργειες και όλες τις παλινωδίες, που παρουσίαζε η Κυβέρνηση ως μέτρα κατά της ακρίβειας, ήδη με πρόσφατες δηλώσεις του ομολογεί ότι οι προωθητικές αυτές ενέργειες δεν αποδίδουν και θα επιδιώξει τη μόνιμη μείωση των τιμών. Αυτό που επί μήνες εμείς φωνάζουμε».

«Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε και να καταθέτουμε προτάσεις»
Απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα ο Γιώργος Νικητιάδης αναφέρει ότι «αρχίσατε επιτέλους να ακούτε τις προτάσεις μας, τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ».

«Ωστόσο», αναφέρει καταληκτικά, «πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι ελάχιστο το μέτρο του every day low price, αν δεν υπάρξει μείωση των συντελεστών ΦΠΑ, αν δεν υπάρξουν σοβαροί έλεγχοι στην αγορά και ενδυνάμωση του καταναλωτικού κινήματος. Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε, να καταθέτουμε προτάσεις ελπίζοντας να αντιληφθείτε τα λάθη σας».

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement