Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. επαγγελματίας απατεώνας που παρίστανε τον… Κροίσο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Του άρεσε η χλιδή και η ακριβή ζωή… Για να το πετύχει όμως αυτό έπρεπε να περάσει στον δρόμο της εγκληματικότητας και της παρανομίας… Ειδικότητά του, οι απάτες… Κάθε είδους… Είχε ιδιαίτερα γούστα καθώς του άρεσαν τα μεγάλα SUV -σαν κι αυτό που είχε ο ίδιος για να κυκλοφορεί…

Ο λόγος για έναν Έλληνα, ο οποίος -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι σεσημασμένος για σειρά αδικημάτων και που ένας τυχαίος έλεγχος της ΕΛΑΣ, αποκάλυψε το… πλούσιο παρελθόν του.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω άνδρας, χρησιμοποιώντας σύνδεση που εντοπίστηκε σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα, εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις απατών που καταγγέλθηκαν στην Κέρκυρα και στην Πάρο.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα θύματα, πείστηκαν από απατηλές αγγελίες πώλησης οχημάτων, που είχαν αναρτηθεί στο market place, στο facebook και επικοινώνησαν τηλεφωνικά στη σύνδεση, που βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορούμενου.

Στη συνέχεια κατέθεσαν σε λογαριασμούς που τους υποδείχθησαν από τον κατηγορούμενο 5.200 ευρώ στην πρώτη περίπτωση και 2.480 ευρώ στη δεύτερη περίπτωση, χωρίς να παραλάβουν τα προς πώληση οχήματα. Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας θα υποβληθεί στα Αστυνομικά Τμήματα Νοτίου Κέρκυρας και Πάρου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement