Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Τραγούδια που μας φέρνουν αγκαλιά-Αύριο στην Πάτρα για ένα μοναδικό live ο αγαπημένος τραγουδοποιός, Κωστής Μαραβέγιας

Δημοσιεύθηκε

στις

O δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας θα έρθει για ένα μουσικό live στην Πάτρα αύριο Σάββατο στο Royal Theater (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων και τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ έχουν ήδη μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός, μετά από αρκετά χρόνια βγαίνει εκτός Αθηνών, σε ένα mini tour στη καρδιά του χειμώνα, παρέα με την ατρόμητη κι αεικίνητη μπάντα του και μια χούφτα τραγούδια που μας φέρνουν αγκαλιά, μας σέρνουν στο χορό και μας συγκινούν.
Το concept είναι απλό: 9 τύποι μπαίνουν σε ένα βαν, αποβιβάζονται στην πόλη, πιάνουν «πόστο» μπροστά στο όρθιο κοινό και υπόσχονται να μας ιδρώσουν μες τον χειμώνα, φέρνοντας το καλοκαίρι στην καρδιά του Δεκεμβρίου.
Ορμώμενος από τη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του «Portofino» το οποίο αγκαλιάστηκε από κοινό και κριτικούς, αλλά και όλα τα αγαπημένα τραγούδια του από τις προηγούμενες του δουλειές, πάντα συνοδευόμενα από αναπάντεχες διασκευές άλλων δημιουργών, ο Κωστής Μαραβέγιας στήνει την γιορτή του, καλώντας μας να γίνουμε όλοι μέρος της κόντρα στην αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας!
Τo van team που θα σε πάει Πορτοφίνο: Νίκος Αγγλούπας – ηλεκτρικό μπάσο, Άγγελος Αγγελίδης – ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Καλκάνης – κλαρινέτο, σαξοφωνο, πλήκτρα, Demian Gomez – κρουστά, τύμπανα, Jim Staridas – τρομπόνι, πλήκτρα, Σωτήρης Παπάκος & Ανδρέας Κουταλάς – ήχος, Φίλιππος Τρέπας – φωτισμοί.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. Έναρξη live: 21.30.
Προπώληση εισιτηρίων: Discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το Θρανίο, www.flashlive.gr.


Ροή ειδήσεων

Advertisement