Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τζανακόπουλος: Με τη στρατηγική που έχει ο Κασσελάκης δε θα κερδίσει ποτέ τον Μητσοτάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη στρατηγική που έχει ο Κασσελάκης δε θα μπορέσει ποτέ να κερδίσει τον Μητσοτάκη», τόνισε, το πρωί της Τρίτης, σε δηλώσεις του ο αποχωρήσας βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας για πολιτικό κενό.

«Θεωρούμε ότι υπάρχει πολιτικό κενό. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να κάνει αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη, γιατί συγκλίνει στις βασικές πολιτικές γραμμές με τον κ. Μητσοτάκη, ιδίως με όσα είπε στον ΣΕΒ για το κεφάλαιο και τις κοινωνικές ανισότητες» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Το κόμμα Κασσελάκη δεν χωράει σε καμία πτυχή της Αριστεράς» ενώ απαντώντας στη ρητορική της Κουμουνδούρου ότι οι αποχωρήσεις έγιναν χωρίς να υπάρχει πολιτική διαφωνία είπε ότι «αιτία είναι η πολιτική στρατηγική όπως εκφράζεται από τον κ. Κασσελάκη και την νέα ηγετική ομάδα. Θα τους παρέπεμπα να διαβάσουν ξανά το κείμενο που έχει κατατεθεί από εμάς και τα κείμενα από χιλιάδες μέλη που εξηγούν ποια είναι τα προβλήματα».

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις και όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παρατήρησε ότι «ο κ. Κασσελάκης μπορεί να λέει πολλά και να τα αλλάζει την επόμενη ημέρα. Είναι χιλιάδες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αποχωρήσει. Δεν υπάρχει καμία ηθική δέσμευση απέναντι στο κόμμα με τον κ. Κασσελάκη. Εμείς εκλεγήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένες πολιτικές», ενώ για την αποχώρησή του από το κόμμα, τόνισε ότι «πήραμε την πολιτική ευθύνη να κάνουμε αυτό το βήμα που το θεωρούμε απαραίτητο. Κάναμε μια επιλογή ευθύνης και υπεράσπισης της Αριστεράς, έκανα αυτό το οποίο ένιωθα απολύτως αναγκαίο και επιβεβλημένο με βάση την συνείδηση μου και την αριστερή μου πορεία όλα τα προηγούμενα χρόνια».


Ροή ειδήσεων

Advertisement