Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξαπάτησαν νεαρή με πρόσχημα την επιδότηση… λαδιού!

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάθε συγκυρία εκμεταλλεύονται οι πολυμήχανοι απατεώνες για να ξαφρίσουν ανυποψίαστους πολίτες, όπως αποδείχθηκε από μια νέα μορφή απάτης με πρόσχημα την -ανύπαρκτη, βέβαια- επιδότηση… λαδιού που σκαρφίστηκε ένας από αυτούς για να τσεπώσει τις οικονομίες μιας 23χρονης από την Πάτρα!

Ο απατεώνας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της την Δευτέρα επικαλέστηκε ονόματα γνωστών της προσώπων και υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσει να πάρει την επιδότηση που τάχα δικαιούται. Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η νεαρή πήγε σε ένα ΑΤΜ στην περιοχή Ζαρουχλέικα και πληκτρολόγησε τον κωδικό αριθμό της κάρτας της, δίνοντας εν αγνοία της εντολή για τη μεταφορά χρημάτων.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει ο απατεώνας να αποσπάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό της το ποσό των 3.000 ευρώ, που μετέφερε σε άλλον λογαριασμό. Όταν διαπίστωσε ότι οι οικονομίες της είχαν κάνει φτερά, η 23χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών που ερευνά για να ταυτοποιήσει τον δράστη και σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement