Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Πέτρος Ιακωβίδης: Εγώ δεν θα βρίσω ποτέ γυναίκα, καλά έκανε η Πρωτοψάλτη και έβγαλε το «χοντρή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τη μουσική του, αλλά και το ζήτημα της πολιτικής ορθότητας στα τραγούδια μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης, κάνοντας και μι αναφορά στην κίνηση που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να παραλείψει τη λέξη «χοντρή» από τον «Άδωνι».

Όπως είπε ο τραγουδιστής στο Κοσμοράδιο 95,1: «Και γω έχω ένα τραγούδι το «Άστο» που στην ουσία βρίζει. Γενικά όταν κάνεις κάτι που έχει να κάνει με την τέχνη, είναι και λίγο πιο ελεύθερα τα πράγματα. Όπως με την υποκριτική, την σάτιρα και όλα αυτά. Ο καθένας όμως είναι πως νιώθει. Αν νιώθεις ότι προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον, καλά έκανε και το έκοψε».
«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σωστό. Και γω δεν θα το έβαζα ποτέ σε τραγούδι. Όπως όταν έγραφα το δικό μου τραγούδι με την Βίκυ Γεροθόδωρου (σ.σ. το Άστο), επειδή στην ουσία μέσα βρίζει, στην αρχή όπως το είχαμε γράψει ήταν σαν να βρίζει την κοπέλα στην οποία το τραγουδάς. Είπα “‘ακου, εγώ δεν θα βρίσω ποτέ γυναίκα! Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ποτέ αυτό”» τόνισε και στη συνέχεια, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρόσθεσε ότι: «Το να βρίσεις όμως μια κατάσταση, άστο αυτό γιατί άκρη δεν βγάζουμε, αυτό είναι άλλο πράγμα. Θεωρώ πως και γω, αν αυτό που λέει το κομμάτι πήγαινε σε πρόσωπο, δεν θα το έλεγα».


Ροή ειδήσεων

Advertisement