Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φέρονται να είναι τα κέρδη της σπείρας που δραστηριοποιούνταν και στην Ηλεία από τον διαμοιρασμό των του περιεχομένου πλατφορμών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως μαζί με τον επιχειρηματία που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη νότια Ηλεία, στην ίδια σπείρα εμπλέκονται ακόμα δέκα άτομα, τα οποία με βάση τις ίδιες πηγές έχουν συλληφθή.

Η υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να είναι αν όχι η μεγαλύτερη στην περιφέρεια μια από τις μεγαλύτερες, και πιο ηχηρή από ανάλογη περίπτωση πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης που αποκάλυψαν οι Αρχές στην Πάτρα…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πελατολόγιο αυτής της σπείρας φτάνει και ίσως ξεπερνά τα 2500 άτομα, αρκετά εξ αυτών και στην Ηλεία, καθώς ο επιχειρηματίας που συνελήφθη φέρεται να είναι μεταπωλητής.

Ο επιχειρηματίας όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οδηγήθηκε στην έδρα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα και από εκεί θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Αναμένονται από τις Αρχές οι επίσημες ανακοινώσεις για περαιτέρω στοιχεία της υπόθεσης…


Ροή ειδήσεων

Advertisement