Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

SUPER LEAGUE 2: Όλοι διαφορετικοί, όλοι ισότιμοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι ένα συναίσθημα που ενώνει όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης. Γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά όλοι είμαστε ισότιμοι.
Η Super League 2 (διοργάνωση στην οποία μετέχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή) αγκαλιάζει φορείς και ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφιερώνει την 12η αγωνιστική Α Ομίλου και 10η Β Ομίλου στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1992, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.
Σημειώνεται ότι το ανωτέρω κείμενο να διαβαστεί σήμερα (Κυριακή 3/12) στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής μεταξύ των οποίων και η συνάντηση Καλαμάτας – Παναχαϊκής (15.00). Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, τους ποδοσφαιριστές των ομάδων θα συνοδεύουν παιδιά ή ενήλικες με αναπηρία από φορείς / ιδρύματα, με τους οποίους έχουν έρθει οι γηπεδούχοι σε επαφή.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement