Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λαμπρά εγκαίνια για το κατάστημα της «Δ. Μοιραράκη» στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη(7/12) πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του νέου καταστήματος με είδη σπιτιού και χειροποίητα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα, επί της Βότση 16.

Το νέο εγχείρημα, έχει τη σφραγίδα της οικογένειας Πλέσσα, η οποία είναι γνωστή για την επιτυχημένη της επιχειρηματική πορεία.
Η εταιρεία Μοιραράκη ειδικεύεται αποκλειστικά στα χειροποίητα χαλιά και όλες της οι δραστηριότητες είναι συνυφασμένες με την αγορά, προβολή και πώληση του αγαπημένου αυτού είδους.
Με τα δύο καταστήματα που διατηρεί σε Γλυφάδα και Νέα Ερυθραία, εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο, ενώ αποφάσισε να επεκταθεί και στην Πάτρα, μέσα από τη συνεργασία της με τη σύζυγο του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία, Πέτρου Πλέσσα, Προέδρου της γνωστής εταιρείας «Αφοί Πλέσσα Α.Ε.»
Οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τα χαλιά της προτίμησής του, ένα προς ένα από τις χώρες της Ανατολής, να ενημερωθούν για την ποιότητα και τις προδιαγραφές τους με την καθοδήγηση των υπευθύνων του νέου καταστήματος, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους καταναλωτές της Πάτρας και όλης της Δυτικής Ελλάδας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement