Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κόλλιας για εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας: Οι οικονομολόγοι ψήφισαν με υπευθυνότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κωνσταντίνος Κόλλιας με την παράταξή του Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ) κέρδισαν τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι «οικονομολόγοι ψήφισαν με υπευθυνότητα».

«Πείστηκαν ότι έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε ο επιστημονικός μας φορέας να αποκτήσει ακόμα ισχυρότερη φωνή και παρεμβατικότητα. Προς όφελος όλων», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Για ακόμα μια εκλογική διαδικασία, οι οικονομολόγοι ψήφισαν με υπευθυνότητα. Και έστειλαν μήνυμα ότι θέλουν την ΔΗΚΙΟ, όχι μόνο πρώτη δύναμη, όχι μόνο να παραμείνει στη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Για να διοικήσει, για ακόμα τέσσερα χρόνια, ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Οι Έλληνες οικονομολόγοι αναγνώρισαν τη δουλειά, που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, πείστηκαν ότι έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε ο επιστημονικός μας φορέας να αποκτήσει ακόμα ισχυρότερη φωνή και παρεμβατικότητα. Προς όφελος όλων.

Η νίκη της ΔΗΚΙΟ είναι σαρωτική.

Παντού.

Και αυξάνει σε όλους εμάς ακόμα περισσότερο την ευθύνη να ανταποκριθούμε, για ακόμα μια θητεία, στις απαιτήσεις των μελών μας, σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και γεμάτη διαταραχές και προκλήσεις.

Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθούμε ξανά.

Για ένα ακόμα πιο ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο, για έναν επιστημονικό φορέα όλων των οικονομολόγων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών…χωρίς αποκλεισμούς, όπως ακριβώς ήταν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων.

Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών εκλογών.

Και, φυσικά, όλους όσοι βοήθησαν, με τη δουλειά τους, αλλά και την ψήφο τους, ώστε να αναδείξουν πρώτη δύναμη και ακόμα πιο ψηλά τη ΔΗΚΙΟ… ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Με σοβαρή και αξιόπιστη διοίκηση.

Συνεχίζουμε μαζί!».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement