Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Γιάννης Βαρδής: «Υπέγραψα στον γάμο του πατέρα μου γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό, παγιδεύτηκα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «πάμε Δανάη!». Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης εμφανίζονται κάθε Τρίτη σε ένα bar στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του

«Δουλεύω από το καλοκαίρι με τον Χάρη Βαρθακούρη, περνάμε φανταστικά. Με το δικό μου σκεπτικό είναι πλεονέκτημα το να είσαι παιδί ενός επιτυχημένου πάτερα. Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το ‘Για μία ζωή θα είσαι εδώ’ του πάτερα μου, το έχω προσπαθήσει αλλά δε μου βγαίνει. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήξερα ότι θα κάνω φωνητικά και ο πατέρας μου, μου είπε ‘σήμερα θα βγεις στην πίστα’. Ήταν άσχημη εμπειρία γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι είναι τα ‘Δύο ψέματα’, νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει ο πατέρας μου, το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει ένα κομμάτι του πάτερα μου και εύχομαι να το βγάλει, είναι μία μπαλάντα».

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης εμφανίζονται κάθε Τρίτη σε ένα bar στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Βασίλης Καρράς

«Ο Βασίλης Κάρας πριν ‘φύγει’ μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι του πάτερα μου, ήταν ένα ντουέτο με τον Ρέμο αλλά δεν μπήκε σε άλμπουμ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement