Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Εκκλησιαστικά

Το εορταστικό πρόγραμμα για τον Πολιούχο του Πύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της Μνήμης του Πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους ανακοίνωσαν από κοινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος Β’ και ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ορίστηκε από την Προεδρία της Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, ενώ οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου με την τέλεση του Πολυαρχιερατικού Πανηγυρικού Εσπερινού στις 6.30 μ.μ. μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στον Πύργο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας και από ώρα 11.00 μ.μ. έως 02.00 μ.μ. θα τελεστεί νυχτερινή Θεία Λειτουργία.

Προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου Β’ θα είναι οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος και Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος καθώς και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ.κ. Κωνσταντίνος και Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ.κ. Χρυσόστομος.

Το εορταστικό πρόγραμμα για τον Πολιούχο του Πύργου

Τέλος, να σημειωθεί η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην οδό Ρήγα Φεραίου, από το ύψος της οδού Γιαννιτσών έως την διασταύρωση με την οδό Κατακόλου. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Πύργου αποφάσισε το προσωρινό κλείσιμο της οδού Ρήγα Φεραίου από την διασταύρωση της, με την οδό Γιαννιτσών έως την διασταύρωση με την οδό Κατακόλου εντός της πόλεως Πύργου από 08-02-2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 έως 10-02-2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 24.00 Β. Την προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων επι της οδού Ρ. Φεραίου από την οδό Γιαννιτσών έως την οδό Κατακόλου Γ. Το προσωρινό κλείσιμο της οδού Μυστρά από την διασταύρωση με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Ρ. Φεραίου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement