Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σύσκεψη επιτροπής αθλητισμού για την κινητοποίηση του Σαββάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Λαϊκές Συνελεύσεις στο Κεντρικό Διαμέρισμα και στα Βραχνέικα και η σύσκεψη της Επιτροπής Αθλητισμού, με θέμα την κινητοποίηση του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου, 11:00 πμ, στις Σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Είναι ανάγκη ο λαός της Πάτρας να συμμετέχει στην Παμπατραϊκή κινητοποίηση του Σαββάτου 10 Φλεβάρη (11 πμ) στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και να υψώσει δυνατή φωνή διεκδικώντας τα δίκαια της πόλης που η κυβέρνηση τα στερεί. Αυτό ήταν και χθες (Τετάρτη 7 Φλεβάρη) το συμπέρασμα όλων όσων συμμετείχαν στις λαϊκές συνελεύσεις του Κεντρικού Διαμερίσματος (στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης) και των Βραχνεΐκων (Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο), καθώς και στη σύσκεψη της Επιτροπής Αθλητισμού (στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη, στο Παμπελοποννησιακό).

Ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Παναγιώτης Μελάς και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, στη Λαϊκή Συνέλευση του Κεντρικού Διαμερίσματος, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Διονύσης Κλάδης, στη Λαϊκή Συνέλευση Βραχνεΐκων, ανέλυσαν το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον για το Δήμο Πατρέων και όλους τους Δήμους της χώρας, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις αποφάσεις και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης.

Αναφέρθηκαν στη διαρκή υποχρηματοδότηση του Δήμου, που είναι ενάντια στον «Καλλικρατικό» νόμο και στο γεγονός ότι ο Δήμος καλείται, με πολύ λιγότερους πόρους και περισσότερες αρμοδιότητες κάθε χρόνο, να κάνει έργο για τους δημότες. Τόνισαν ότι είναι ανάγκη η πόλη να υψώσει τη φωνή της για να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν για το λαό της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement