Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γ. Παπανδρέου: Δεν έχω σχέση με την εκδήλωση Τεμπονέρα-Χριστοδουλάκη-Αχτσιόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποστάσεις από την εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου παίρνει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μέσω συνεργατών του διαμηνύει ότι δεν είχε ενημερωθεί για την εκδήλωση η οποία θα γίνει στο θέατρο «Άλφα», επί της οδού Πατησίων, την ερχόμενη Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, από την ΕΦ. ΣΥΝ.

Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου σημειώνουν με νόημα ότι οι σχέσεις του με τον κ. Χριστοδουλάκη είναι «τυπικά καλές», επιχειρώντας να αποσυνδέσουν την εμφάνισή του στην επίμαχη εκδήλωση με τον ίδιο, καθώς ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Παπανδρέου απέναντι σε εκείνη του Ν. Ανδρουλάκη.

Μάλιστα οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού παραπέμπουν σε πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα, όπου είχε πει ότι στόχος όλων είναι η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ ώστε ως ο ισχυρός κεντροαριστερός πόλος απέναντι στη ΝΔ να δώσει δυναμικές μάχες στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση που έχει ανάψει φωτιές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και την οποία «άδειασαν» Κουμουνδούρου και Χ. Τρικούπη καθώς ούτε ο κ. Ανδρουλάκης και ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι δεν γνώριζαν τη διεξαγωγή της, κάτι που πληροφορήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος χαρακτήρισε «προβληματική» την συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση, δημοσιοποιώντας ουσιαστικά την ενόχληση του Ν. Ανδρουλάκη για το γεγονός.

«Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές», είπε συγκεκριμένα και τόνισε: «Ο στόχος τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ». «Η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη», είπε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement