Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Οικονομία

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ- INTERAMERICAN: Στρατηγική συνεργασία με πλήρη κάλυψη της νοσηλείας ασφαλισμένων

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ερρίκος Ντυνάν και ο ασφαλιστικός όμιλος της Interamerican ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία στρατηγική συνεργασία που βασίζεται σε κοινούς στόχους και διαμορφώνει ένα νέο τοπίο για τους ασφαλισμένους ασθενείς.

Με τη σύμβαση που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από 1-1-2024, η συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν – Interamerican καλύπτει όλα τα περιστατικά δευτεροβάθμιας περίθαλψης (έξοδα νοσηλείας και αμοιβές ιατρών) για το σύνολο των ασφαλισμένων της Interamerican.
Πρόκειται ουσιαστικά για συνεργασία που εξασφαλίζει τη μέγιστη θωράκιση στους ασφαλισμένους της Interamerican, μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών στη χώρα μας, σε συνδυασμό και με τις υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το «Ερρίκος Ντυνάν», ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο έχει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).
Επισημαίνεται ότι πέραν της τεχνολογίας αιχμής και του υπερσύγχρονου βιοϊατρικού εξοπλισμού που συνεχώς εμπλουτίζεται, οι κτηριακές υποδομές του Ερρίκος Ντυνάν είναι εξαρχής κατασκευασμένες για τη λειτουργία νοσοκομείου, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
«Το Ερρίκος Ντυνάν μεγαλώνει, δίνοντας σταθερά έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φροντίδας για τον ασθενή. Η συνεργασία μας δεν αποτελεί μόνον μια νέα αφετηρία, είναι το επιστέγασμα του κοινού μας στόχου για καινοτόμα και πρωτοποριακά βήματα και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει τον οδηγό για πολλές ανάλογες συνεργασίες» δήλωσε, αναφερόμενος στη νέα σύμβαση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν, Θέμος Χαραμής.
Χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία, ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, ανέφερε, μεταξύ άλλων «υποδεχόμαστε ιδιαίτερα θερμά το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στο δίκτυο Υγείας του Ομίλου Interamerican, μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές, ώστε οι συμπολίτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία τους να έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών, μεγιστοποιώντας την αξία που λαμβάνουν από το συμβόλαιο ασφάλισής τους κάθε στιγμή».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement