Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Επιμένει στο ερωτηματολόγιο παρά τα «πυρά» – «Δεν μιλάμε για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει “αλλάξτε τα όλα”», τονίζει στην ανάρτηση – απάντηση του ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένοντας στην πρόταση του για το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που τίθεται το ερώτημα αλλαγής ονόματος, λογοτύπου, ακόμα και δομής. Η πρόταση του αυτή προκάλεσε σειρά αντιδράσεων εντός του κόμματος ελάχιστα 24ωρα πριν από το συνέδριο του κόμματος.

«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο», τονίζει και προσθέτει πως «οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας».

Τέλος, απευθύνει και κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη:

Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.

Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου.

protothema.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement