Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Πάτρα: Έρχεται η μουσική παράσταση “2” με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον Χρήστο Θηβαίο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας, με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος και ο κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης.

Μετά τις περσινές, πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με τα τραγούδια γυμνά αλλά και γυμνασμένα, όπως τη στιγμή που έρχονται στο φως, με τίτλο «2». Η μουσική παράσταση τους προγραμματίζεται να παρουσιαστεί και στην Πάτρα στο θέατρο Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές.

Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν χρειάζεται εξηγήσεις.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των «Συνήθων Υπόπτων» αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το “2” είναι μια μουσική παράσταση για 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση – παιχνίδι για τους αιώνιους 2 : μουσικούς και κοινό.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι γνώριμος στο κοινό και από τη συνεργασία του με τον αξέχαστο συνθέτη και κιθαρίστα Νότη Μαυρουδή.

Πληροφορίες παράστασης:

Θέατρο Πάνθεον

Δημ. Γούναρη 34, Πάτρα τηλ 2610 325778

Παρασκευή 29 Μαρτίου –  Έναρξη: 20.30.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Α ΖΩΝΗ: 18 €

Β ΖΩΝΗ: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Εστιατόριο ” Τ’ αστέρια” Μέντορος 1 τηλ: 2610 434349

Βιβλιοπωλείο “Η Γωνιά του βιβλίου” Αγίου Νικολάου 32, τηλ: 2610 223688.

Ταμείο Θεάτρου Πάνθεον: τηλ 2610 325778

Ηλεκτρονικά: more.com

Πάτρα: Έρχεται η μουσική παράσταση "2" με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον Χρήστο Θηβαίο
Πάτρα: Έρχεται η μουσική παράσταση "2" με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον Χρήστο Θηβαίο

Ροή ειδήσεων

Advertisement