Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άμεση κινητοποίηση του Φ. Ζαίμη στο πρόβλημα με τις κατολισθήσεις στην οδό Πούντας – Καλαβρύτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαίμη, στο πρόβλημα που υπήρξε με τις δύο κατολισθήσεις, στο 15ο και στο 18ο χιλιόμετρο της οδού Πούντας – Καλαβρύτων, στην περιοχή του Μέγα Σπηλαίου.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στο σημείο ενώ συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Καλαβρύτων με την συνδρομή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, φρόντισαν για τον καθαρισμό από τα βράχια και τα φερτά υλικά, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Είμαστε κοντά σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών προκειμένου  να λύνονται γρήγορα και χωρίς περαιτέρω κινδύνους τα ζητήματα που παρουσιάζονται. Ωστόσο, προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε σκληρά το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Στο μεταξύ ταχύτατη ήταν η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και στο συμβάν που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, μετά την ακινητοποίηση συρμού του Οδοντωτού στη θέση Νιάματα της γραμμής ΔιακοπτόΚαλαβρυτα με  92 επιβάτες και τρία άτομα προσωπικό. Ο κ. Ζαΐμης επικοινώνησε άμεσα  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη για να συντονιστούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement