Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Καίτη Γκρέυ: Τα νεότερα για την υγεία της

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία. Η θρυλική ερμηνεύτρια όμως φαίνεται ότι θα βγει νικήτρια από αυτή την μάχη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso την Πέμπτη το μεσημέρι οι γιατροί που εξέτασαν την μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή της στο καρδιοχειρουργικό κέντρο, διαπίστωσαν πως με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της από την κολπική μαρμαρυγή και τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στην ενημέρωση που είχαν ο γιος της Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της Κώστας καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς, ανέφεραν πως «η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Οι γιατροί ήταν διστακτικοί

Η κατάστασή της ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη, καθώς δεν μιλούσε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα της έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι. Μια δυο λέξεις μόνο μπορούσε να ψελλίσει, «είμαι χάλια», και μετά έπεφτε και πάλι σε λήθαργο. Ορισμένες φορές άνοιγε τα μάτια της, χαμογελούσε στους αγαπημένους της ανθρώπους και μετά σώπαινε.

Αμέσως οι δικοί της άνθρωποι ειδοποίησαν τους Γιατρούς SOS. Μέσα σε λίγα λεπτά γιατρός της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ τους ανέφερε πως δεν θα αντέξει ο οργανισμός της και πρέπει να μεταφέρουν την τραγουδίστρια σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί έφταναν σχεδόν τους 190.

Οι γιατροί που την εξέτασαν ήταν πολύ διστακτικοί για την πορεία της υγείας της μεγάλης τραγουδίστριας, καθώς η ηλικία της αλλά και κάποια άλλα προβλήματα που είχε έκαναν δύσκολο το έργο τους.

Περνώντας οι ώρες, οι γιατροί είδαν μια απίστευτη εξέλιξη σε σχέση με τον αδύναμο οργανισμό της. Η ίδια όχι απλώς κατάφερε να ξεπεράσει εν μέρει το πρόβλημα υγείας που είχε, αλλά και να ανοίξει τα μάτια της και να μιλήσει στους δικούς της ανθρώπους, ενώ ο αδύναμος οργανισμός της άρχισε να επανέρχεται, πράγμα μοναδικό για έναν τόσο μεγάλο άνθρωπο.

Το πάρτι γενεθλίων

Μάλιστα, τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της κάνουν σχέδια από τώρα για τις 14 Μαΐου, ημέρα που ο θρύλος του λαϊκού πενταγράμμου κλείνει έναν αιώνα ζωής, με σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της.

«Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 έτη και η μάνα της τα 104», λέει η οικογένειά της στην Espresso.

Ροή ειδήσεων

Advertisement