Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Απολογείται σήμερα ο Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολογείται σήμερα Δευτέρα 04/03,  ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες, άθλιες συνθήκες στα λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία.

Ο 45χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απείθειας καθώς προέβαλε αντίσταση. Επίσης εναντίον του υπάρχει και κατηγορία σχετικά με τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την κράτησή του επειδή δεν υπήρχε μόνιμος τόπος κατοικίας του.

Σημειώνεται ότι κατά την μεταφορά του στις 21 /02 στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, ο 45χρονος πατέρας εμφάνισε έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έγγραφο αυτό για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν το έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε να ληφθεί DNA από τον παλαιοχριστιανό πατέρα με τον τελευταίο να αρνείται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο συλληφθείς δεν δίνει τη συγκατάθεση του προκειμένου να παρθούν από τις αστυνομικές αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα.

Διακόπτεται η μισθοδοσία του 45χρονου

Στο μεταξύ, σε αργία έχει τεθεί ο 45χρονος «παλαιοχριστινός» που εργαζόταν εξ αποστάσεως στο Δήμο Ερέτριας, στον τομέα της καθαριότητας, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

Παράλληλα, το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία διακοπής της μισθοδοσίας του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement