Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Η παρουσία στην έκθεση PROWEIN 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη φετινή Διεθνή Έκθεση ‘’PROWEIN 2024’’ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, απ’ τις 10 έως 12 Μαρτίου, με εκθέτες επιχειρήσεις- μέλη του, έχοντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περίπτερο μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μεταξύ μας.

Η «PROWEIN» αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Για τους Έλληνες οινοποιούς, η Έκθεση έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το τόσο σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο έλαβαν μέρος έξι επιχειρήσεις- μέλη του: LOUKATOS DISTILLERY S.A. – PILAVAS DISTILLERY SA – ACHAIA CLAUSS S.A. – CASTRO CLAUSS HANDCRAFTED WINES S.A. – ANTONOPOULOS K. VINEYARDS S.A. – ROUVALIS S.A. (ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ Α.Ε.), που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του οίνου και ποτών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement