Αναταράξεις στο ΣΚΕΑΝΑ, καθώς ένα ακόμη μέλος του, ο Γιώργος Κολλιόπουλος, αποχώρησε. Και μάλιστα με αιχμές. Την ίδια ώρα ο ΣΚΕΑΝΑ ανακοινώνει επίσημα πως υπάρχει αντίπαλη ομάδα που μποϊκοτάρει τα έσοδα του Συλλόγου.

Η επιστολή παραίτησης

“Με την παρούσα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ.

Όπως γνωρίζετε, δεν ήμουν από τους υπέρμαχους της εκλογικής διαδικασίας με ενιαίο ψηφοδέλτιο, αλλά συμφώνησα για το κοινό καλό του ΣΚΕΑΝΑ και των συναδέλφων, το οποίο αναγνωρίζω ως κύριο και μοναδικό μου καθήκον.

Παρότι όμως αυτό επιτεύχθηκε, με την επίφαση ενός ενωτικού πλαισίου, η συγκρότηση του Προεδρείου ήταν αποτέλεσμα συσχετισμών και αγνόησε συνολικά κάθε άλλη δύναμη προσφοράς.

Η διάθεσή μου για προσφορά είναι πολλάκις διατυπωμένη και όπως θα γνωρίζετε έχω αφιερώσει προσωπικό χρόνο και κόπο όλα αυτά τα χρόνια για το κοινό καλό. Τελικά όμως το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρχουν δράσεις για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου όπου πάντα πρωτοστατούσε ο ΣΚΕΑΝΑ (ώστε να συμμετέχουμε αλλά ουτε καν να γνωρίζω) για τις συναντήσεις που προγραμματίζονταν με φορείς της περιοχής ή ευρύτερα.

Ο ορισμός της απαξίωσης που δεν συνάδει με την καθαρή εντoλή που έδωσαν οι συνάδελφοι.

Αντιλαμβανόμενος ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διοικείται με συγκεντρωτικό τρόπο και επειδή δεν έχω μάθει σε διακοσμητικούς ρόλους, απλά και μόνο για να κατέχω έναν τίτλο, σας κάνω γνωστό ότι με την επιστολή μου, αυτή, παραιτούμαι από το Δ.Σ. με άμεση ισχύ.

Καλή συνέχεια στην «δημιουργική σας» θητεία.

(Δεν σας κρύβω ότι ήμουν εγκλωβισμένος και πλεον είμαι ελεύθερος να αγωνιστώ όπως είχα μάθει με τα προηγούμενα συμβούλια)”.