Η ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε και οι υποψήφιοι των προκριματικών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα παρουσιαστούν από τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Τους υποψηφίους των προκριματικών του ψηφοδελτίου Αττικής θα παρουσιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης από σήμερα έως και την Πέμπτη

Αυτές θα διεξαχθούν σήμερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε Νέα Ιωνία, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη αντιστοίχως.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τον προηγούμενο μήνα, 35 θέσεις θα καλυφθούν από τις προκριματικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν υβριδικά στις 14 Απριλίου.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε να συγκροτήσει task force, η οποία θα παρακολουθεί ζητήματα διαβλητότητας σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όπως επίσης και ζητήματα τυχόν παραβίασης προσωπικών δεδομένων, με αφορμή το σκάνδαλο με την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλυτικά οι τρεις εκδηλώσεις

Συγκεκριμένα, η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας, σήμερα Τρίτη (9/4), στις 19:30.

Η δεύτερη εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/4) στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20:00.

Η τρίτη εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Πέμπτη (11/4) στις 19:30.​