Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η Νίκη είναι η ανερχόμενη δύναμη»-Αισιοδοξία του Προέδρου του κόμματος, Δημήτρη Νατσιού, που μίλησε χθες σε συγκέντρωση στο «Πάνθεον»

Published

on

«Είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε τέτοιοι, είμαστε αλύγιστοι , δεν είμαστε άθεοι, αθεόφοβοι και ανθέλληνες, είμαστε η ΝΙΚΗ”, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας χθες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Πάτρα, παρουσία βουλευτών και υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος.

O κ. Νατσιός περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση στο «Πάνθεον» για τον όγκο της οποίας εξέφραζαν την ικανοποίηση τους στελέχη του κόμματος.


Ο κ.Νατσιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι την 9η Ιουνίου, ” εμείς θα χύνουμε δάκρυα χαράς και πανηγυριού και άλλοι οδύνης”, λέγοντας ότι “η ταυτότητα της ΝΙΚΗΣ είναι η ταυτότητα της Ρωμιοσύνης”.
“Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι, κομίζοντας πολιτισμό που εδράζεται στον Παρθενώνα και την Αγιά Σοφιά. Έτσι προσέρχεσαι στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Νατσιός μίλησε για “προδοσία” με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στις κατηγορίες του πρωθυπουργού για “εργαλειοποίηση” της πίστης από τη ΝΙΚΗ απάντησε ότι αυτές θα στραφούν εναντίον του κ. Μητσοτάκη, ενώ χαρακτήρισε το κυβερνών κόμμα «πολιτικό σάβανο» και κάλεσε τους πολίτες να τους αποδοκιμάσουν στις κάλπες.
Επίσης, έστρεψε τα πυρά του κατά του νόμου για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη “μεγαλύτερη προσβολή” για την ελληνική οικογένεια, ενώ επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα νομοσχέδια που στρέφονται κατά της πλειοψηφίας των πολιτών (φορολογικό, ασφαλιστικό), αλλά και στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών
«Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, σύντομα θα είμαστε κόμμα εξουσίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νατσιός.
Toν Πρόεδρο της «Νίκης» προσφώνησε το στέλεχος του κόμματος, Παναγιώτης Κωστόπουλος, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από την Ασπασία Κουρουπάκη, βουλευτή Β1’ Βορείου Τομέα Αθηνών.
“Πότε δεν έγινε ένας απολογισμός για το πως τα κόμματα εξουσίας διαχειρίστηκαν το θέμα Ευρώπη. Η μόνη συζήτηση αφορούσε τα ευρωπαϊκά πακέτα που αφορούσαν τους λίγους και εκλεκτούς. Και κάπως έτσι μας επέβαλαν τα μνημόνια που στέλνουν τους Έλληνες στο εξωτερικό. Και μέσα σε όλα οι γείτονες μας παραμονεύουν σαν όρνεα. Οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσκίσουν και οι φίλοι μας να μας τσαλακώσουν αλλά ο Θεός έχει τα σχέδια του και ο ελληνισμός μεγαλουργεί μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές.”, ανέφερε από το βήμα η κ. Κουρουπάκη.
ΤΣΙΡΩΝΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ»
Μίλησαν επίσης, ο Καλαβρυτινής καταγωγής βουλευτής, Ανδρέας Βορύλας και ο Αχαιός βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Τσιρώνης.
«Σε εποχές που ο Πρωθυπουργός ανεβαίνει σε ένα πατάρι σε έναν πεζόδρομο για να συμπεριλάβει στα πλάνα και τους καθήμενους στις καφετέριες η Νίκη γεμίζει το Πάνθεον. Εμείς πιστεύουμε στα θαύματα. Η Νίκη είναι βάρκα ελπίδας για τον λαό μας. Εμείς ξέρουμε πόσο κάνει η φέτα και δεν είμαστε από κληρονομικό τζάκι» επεσήμανε ο κ. Τσιρώνης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε και παρουσίαση των ευρωβουλευτών, μεταξύ των οποίων οι Αχαιοί, Φώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Αναδιώτης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement