Connect with us

Μαγειρική

Σπαγγέτι με τυρί κρέμα και αλλαντικά

Published

on

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι
  • 2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. Lurpak Soft αλατισμένο
  • 1 λεμόνι, το ξύσμα
  • 250 γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 10 φέτες γαλοπούλα, σε κυβάκια
  • Arla Pasta & Gratinar για το σερβίρισμα
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι
  • κόκκους ροζ πιπέρι προαιρετικά

 

Μαγειρεύουμε πεντανόστιμο σπαγγέτι για μεσημεριανό, για όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Arla η γεύση απογειώνεται.

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε το σπαγγέτι και το βράζουμε σύμφωνα τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά λίγο αλάτι, μαύρο πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα.

Βήμα 3

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το Lurpak Soft σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μαζί με τη ζάχαρη για 1΄-2΄ να καραμελώσουν. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε.

Βήμα 4

Σουρώνουμε το ζυμαρικό και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το κρεμμύδι, μαζί και 1 φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν. Ανακατεύουμε.

Βήμα 5

Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα με το τυρί κρέμα και τη γαλοπούλα. Ανακατεύουμε ξανά.

Βήμα 6

Σερβίρουμε αμέσως με ροζ πιπέρι αν θέλουμε και μπόλικο τυρί Arla Pasta & Gratinar.

Ροή ειδήσεων

Advertisement