Connect with us

Μαγειρική

Η καλύτερη συνταγή για γιορτινό σουφλέ

Published

on

Συνταγή για σουφλέ που λιώνει στο στόμα, σκέτη κόλαση, με τορτίγιες, κρέμα γάλακτος και τυριά από τον Γιώργο Ζώλη. Σημειώστε την συνταγή και κρατήστε την και για τα Χριστούγεννα και για τη Πρωτοχρονιά!

Υλικά

τορτίγια 1 συσκευασία (6 κομμάτια)
κρεμα γαλακτος 250 ml για φαγητά
Γιαούρτι στραγγιστό 200 γραμμάρια
αυγα 4
ελαιολαδο 50 ml
μιξ τυριών 400 γραμμάρια που λιώνουν
ζαμπόν 200 γραμμάρια
μπεικον 150 γραμμάρια
μανιταρια 1 συσκευασία
αλατι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
ελαιολαδο 30-40 ml

Για το ταψί

ελαιολαδο 1-2 σφηνάκια

Για το πασπάλισμα

μιξ τυριών 100 γραμμάρια που λιώνουν
κρεμα γαλακτος 250 ml

daddy-cool.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement