Connect with us

Ελλάδα

Κατηγορία για νέο καθηγητή στο σχολείο του Αλίμου που δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες – «Ωραία δεν είναι μωρό μου;»

Published

on

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον 52χρονο καθηγητή σε σχολείο του Αλίμου που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες του, μια νέα κατηγορία υποστήριξε ότι παρόμοια συμπεριφορά έδειξε και ένας συνάδελφός του στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

«Εγώ πήγα στο σχολείο, στον διευθυντή, τον ενημέρωσα και του λέω αυτό και αυτό. Μετά από μέρες η κόρη μου αγχωμένη μου είπε ότι “μαμά ο καθηγητής με ακουμπάει με το σώμα στην πλάτη, μου πιάνει το χέρι »

Στη συνέχεια, η γυναίκα μίλησε με τον καθηγητή, ζητώντας να σταματήσει και εκείνος φέρεται να παραδέχτηκε τα πάντα, ενώ την ειρωνεύτηκε.

«Τα παραδέχτηκε και με ειρωνευόταν… Μπροστά ήταν ο διευθυντής», είπε η μητέρα του παιδιού στην εκπομπή του Open.

Ροή ειδήσεων

Advertisement