Αθλητισμός
Παναχαϊκή: Επιφυλακτική στάση από τον Δημήτρη Δρόσο

Επιφυλακτική στάση φαίνεται ότι κρατά ο Δημήτρης Δρόσος σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, αλλά και της «Γ», ο υποψήφιος επενδυτής, βρήκε παραπάνω χρέη, από ότι τον είχαν ενημερώσει.
Κι αυτό γιατί στη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Ανώνυμης Εταιρείας Πέτρο Σταθάκη, έβαλαν κάτω τα νούμερα και το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως παρουσιάστηκε δηλαδή 350.000 Ευρώ, αλλά πολλά περισσότερα με την πλευρά Δρόσου να φαίνεται να… υποχωρεί, κρατώντας μια… επιφύλαξη.
Εάν και εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση Δρόσου, τότε θα μπει το σχέδιο plan Β, που έχει κατά νου ο Πέτρος Σταθάκης κι η πιθανή λύση να έρθει από… Αθήνα μεριά, έτσι ώστε η κοκκινόμαυρη ομάδα να συνεχίσει να ζει.
Όλα αυτά φυσικά, πρέπει να γίνουν έως και σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, καθώς εάν δεν βρεθεί λύση έως το βράδυ της ίδιας ημέρας, τότε υπάρχει το deadline που έχει δώσει στους παίκτες, με τους «κοκκινόμαυρους» να μην γυμνάζονται λόγω της επίσχεσης, αλλά να κάνουν προπονήσεις όπου βρουν, οι οποίοι στο μεταξύ, έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τα Χανιά την οποία κρητική ομάδα θα υποδεχτούν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου (13.30), για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.
Τάσος Αγγελόπουλος