Αθλητισμός
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (PLAY OFF): Πέρασε από τα Βραχνεϊκα η Θύελλα, 3-0 ο ΑΠΣ Πάτραι τον Ατρόμητο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου η Θύελλα καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Διαγόρα με το ευρύ 3-0.
Με αυτή τη νίκη η Θύελλα Πατρών φτάνει στους 8 βαθμούς ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στον 1 πόντο.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κωνσταντινίδης (28’), Γερωργαντόπουλος (33’) και Θ. Βλασόπουλος (65’).
Ο ΑΠΣ Πάτραι το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο των Προσφυγικών δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ατρόμητο καθώς τον νίκησε με 3-0. Οι πράσινοι με αυτή την νίκη έφτασαν τους 6 βαθμούς ενώ οι πορτοκαλί έμειναν στους 3 πόντους. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σουγλέρης (29′, 73′ πεν.) και Μητρόπουλος στο 90′.
Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα:
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Θύελλα Πατρών, 0-3 (28′ Κωνσταντινίδης, 33′ Γεωργαντόπουλος, 65’ Θ. Βλασόπουλος)
ΑΠΣ Πάτραι – Ατρόμητος Πατρών 3-0 (29′, 70′ Πεν. Σουγλέρης, 90′ Μητροπουλος) ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87′ Ντόμας (βοηθός προπονητή Πάτραι).
*Αύριο η 1η αγωνιστική των play off ολοκληρώνεται με τις παρακάτω αναμετρήσεις:
Γήπ. Δημοτικό Κ. Αχαΐας, 15:00, Αχαϊκοί – Πανμοβριακός Ριόλου, Πετρόπουλος
Γήπ. Ακράτας, 15:00, ΑΕ Αιγείρας Ακράτας – Εθνικός Πατρών, Κ. Οικονόμου