Connect with us

Ερασιτεχνικό

Δύσκολη «έξοδος» για Ατρόμητο

Φιλοξενείται σήμερα (18:00) στα Προσφυγικά από τον Εθνικό – Η Θύελλα υποδέχεται τον Πανμοβριακό, ο Διαγόρας το Πάτραι, ενώ αύριο η Αχαϊκή την Αιγείρα/Ακράτα

Published

on

Συνέχεια θα έχουμε σήμερα στα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας με την 3η αγωνιστική, με παιχνίδια που για κάποιες ομάδες είναι οριακά. Ο Ατρόμητος που βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς φιλοξενείται από τον δυνατό Εθνικό στα Προσφυγικά, με τους «πορτοκαλί» να γνωρίζουν ότι δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών.

Στα Βραχνέικα δοκιμάζεται το Πάτραι κόντρα στον Διαγόρα, με τους «πράσινους» να ζητούν και αυτοί τη νίκη, καθώς βλέπουν… με θετική ματιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο «Φ. Αραβαντινός», η πρωτοπόρος Θύελλα υποδέχεται τον Πανμοβριακό, με τους «κυανόλευκους» να μην βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, αύριο η Αχαϊκή, που και αυτή βρίσκεται στην πρώτη θέση, φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο της Κ. Αχαΐας την Αιγείρα/Ακράτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους ρέφερι:

ΣΗΜΕΡΑ

Γήπ. Θύελλας, 15:00: Θύελλα Πατρών-Πανμοβριακός, Μέρμηγκας

Γήπ. Βραχνεΐκων, 15:00: Διαγόρας-ΑΠΣ Πάτραι, Ανδριανός

Γήπ. Προσφυγικών, 18:00: Εθνικός Π.-Ατρόμητος Πατρών, Αντωνίου

ΑΥΡΙΟ

Δημοτικό Κ. Αχαΐας, 15:00: Αχαϊκή-Αιγείρα/Ακράτα, Μπακόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement