Τοπική αγορά
Διεκδικεί την προεδρία ο Χρήστος Κανελλής

Πιθανότατα αύριο, αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία συγκρότησης του νέου προεδρείου της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «ΜΥ WAY» στην Πάτρα, πρώτος σε ψήφους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε ο Χρήστος Κανελλής από την Αιγιάλεια. Ο Χρήστος Κανελλής είναι ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος της Ένωσης και, στο πλαίσιο της συγκρότησης του προεδρείου, αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου. Η διαδικασία συγκρότησης του νέου προεδρείου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Ο Χρήστος Κανελλής διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Σελιανίτικα και είναι επίσης μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας.
Δεύτερος σε ψήφους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες αναδείχθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο κ. Διαμαντόπουλος διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Νιφορέικα, στη Δυτική Αχαΐα.
Επίσης, εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων οι: Ευγένιος Βασιλικός, Βασίλειος Διαμαντόπουλος, Φωτεινή Γαλάνη, Ηλίας Μεντζελόπουλος, Ντίνος Θωμόπουλος, Νατάσα Τρυφωνοπούλου και Δημήτρης Ανδρικόπουλος.