Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: «Έφυγε» σε λίγες ώρες από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Published

on

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου της 56χρονης Κατερίνας Γεωργοπούλου στον Πύργο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον 20χρονο νεαρό φοιτητή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρου Πολίτη, η γυναίκα παρουσίασε ξαφνικά συμπτώματα το πρωί του Σαββάτου.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου με υψηλό πυρετό, και τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Παρά τις άμεσες ιατρικές προσπάθειες, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία. Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως και την εισήγαγαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο σύζυγός της 56χρονης τραπεζικής υπαλλήλου, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της «χτυπημένη» από τον ιό της μηνιγγίτιδας, μίλησε για το πώς εξελίχθηκε μέσα σε λίγη ώρα η ασθένεια.
Ο Παναγιώτης Αριστόπουλος εξήγησε τα κοινά συμπτώματα που παρουσίασε η σύζυγός του Κατερίνα, λίγες ημέρες πριν, και πώς ο αθώος πονόλαιμος αποδείχθηκε πως έκρυβε μια τραγική κατάληξη για την άτυχη γυναίκα, που άφησε πίσω της τον σύζυγο και τους δύο λεβέντες της. Και τα δύο της παιδιά είναι φαντάροι. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement