Διεθνή
Χάος στο Μετρό του Λονδίνου μετά από φωτιά σε υποσταθμό – Γραμμές εκτός λειτουργίας και μεγάλες καθυστερήσεις

Κατά διαστήματα επηρεάστηκαν οι περισσότερες από τις γραμμές του λονδρέζικού μετρό.
Οι γραμμές Bakerloo, Mildmay, Suffragette και Weaver έκλεισαν κατά τόπους, σε κάποιες, όπως η Jubilee παρατηρούνταν μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ σε άλλες οι καθυστερήσεις ήταν μικρότερες.
Στη γραμμή Elizabeth, μία από τις νεότερες στο Λονδίνο, υπήρχαν κατά τόπους σοβαρές καθυστερήσεις.
Μαρτυρίες επιβατών στο Sky News αναφέρουν ότι αναγκάστηκαν να περπατούν χιλιόμετρα από τον ένα σταθμό στον άλλο για να τους βρουν κλειστούς.
Τα ταξί ήταν δυσεύρετα, τα λεωφορεία γεμάτα κόσμο, αλλά εξίσου δυσεύρετες ήταν οι εξηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την έκταση του προβλήματος και του πόσο θα χρειαστεί για την αποκατάστασή του.
Ο διαχειριστής του ηλεκτρικού δικτύου (National Grid) ζήτησε συγγνώμη για το σφάλμα το οποίο, από την πλευρά του, επιλύθηκε γρήγορα – μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως υποστηρίζει.



Η πυροσβεστική του Λονδίνου αναφέρει ότι η βλάβη σε καλώδιο γύρω στις 14:30 (τοπική ώρα, 16:30 στην Ελλάδα) οδήγησε σε πυρκαγιά σε ηλεκτρικό υποσταθμό στο Μάιντα Βάλε στο δυτικό Λονδίνο.
Το Sky News αναφέρει ότι καταστράφηκαν μόλις τρία μέτρα καλωδίωσης.