Connect with us

Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου: Νεκρή οδηγός μηχανής στον κόμβο Μάνδρας

Published

on

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της Μάνδρας όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν συγκρούστηκε με τη μηχανή της με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν η 52χρονη, κινούμενη με τη μηχανή της επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, συγκρούστηκε στο ύψος της αερογέφυρας της Μάνδρας με ένα φορτηγό το οποίο έστριβε προς τον κόμβο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η 52χρονη εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και περιπολικό της Τροχαίας που διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement