Connect with us

Γυναίκα

Κουρέματα… που ψηλώνουν

Published

on

Ακριβώς όπως τα ρούχα και τα παπούτσια που μπορούν να δώσουν πόντους στο ανάστημά σας, έτσι και ένα κούρεμα μπορεί να σας «κάνει» ψηλότερες. Ωστόσο, η εύρεση του κατάλληλου κουρέματος δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Εμείς σας προτείνουμε στυλ κουρέματος που θα μπορούσαν να σας κάνουν να φαίνεστε ψηλότερη

Bob: Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κόψιμο των μαλλιών πάνω από τους ώμους, πιο κοντό στον αυχένα και μακρύτερο στο μέτωπο. Κάνει τα χαρακτηριστικά πιο απαλά, και είναι ιδανικό για τετράγωνο πρόσωπο.

Pixie: Ιδανικό για κοντές γυναίκες με σκληρά ή επιμήκη χαρακτηριστικά, καθώς αφήνει το λαιμό ανοιχτό και μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε ψηλότερες.

Μidi: Αγγίζει μόλις τους ώμους σας και θα κάνει τον κορμό σας να φαίνεται πιο μακρύς. Επιπλέον, είναι αρκετά μακρύ για να μπορέσετε να κάνετε «παιχνίδια» με τα μαλλιά σας.

Bob καρέ: Είναι ένας τύπος κοπής bob που διακρίνεται από φράντζες και ελαφριά κύματα. Θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη.

Γκαρσόν: Καλύπτει ελαφρώς τα αυτιά και εκθέτει πλήρως τον αυχένα του λαιμού προσθέτοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερη και σας δίνει μια εντυπωσιακή και ξέγνοιαστη εμφάνιση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement