Connect with us

Γυναίκα

Αντίο κόκκινο!  

Published

on

 

Δεν το ακούτε από εμάς πρώτη φορά, αλλά το κόκκινο ήταν η απόλυτη χρωματική τάση του 2023, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2024. Η έντονη απόχρωση «έβαψε» σχεδόν κάθε πτυχή της μόδας, από τα καλσόν και τις κάλτσες μέχρι, πιο πρόσφατα, τα φλατ.

Μήπως σας κούρασε;

Ωστόσο, είναι κατανοητό αν αισθάνεστε λίγο κουρασμένες από το έντονο κόκκινο… Ευτυχώς, υπάρχει μια νέα απόχρωση που ετοιμάζεται να κλέψει τη δόξα του κόκκινου. Το πλούσιο μπλε του ωκεανού, η χρωματική τάση που σάρωσε τις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 – κυρίως με τη μορφή αξεσουάρ!

Το μπλε του ωκεανού

Καθεμία από τις μητροπόλεις της μόδας παρουσίασε διαφορετικά μπλε αξεσουάρ. Ωστόσο, η τάση έφτασε στο απόγειο στο Μιλάνο και το Παρίσι. Ο οίκος Bottega Veneta παρουσίασε μια σειρά από τα χαρακτηριστικά δερμάτινα κομμάτια intrecciato όλα στην ηλεκτρική απόχρωση. Ο οίκος Ferragamo, δημιούργησε ονειρεμένα μπλε clutches ενώ ο Marni στο Παρίσι, λάνσαρε πολυτελείς μυτερές σουέτ μπότες που έφταναν ακριβώς κάτω από το γόνατο, μια δροσερή αντίθεση! Εσείς λοιπόν, τι αποφασίσατε; Θα αφήσετε το κόκκινο της φωτιάς για να αγκαλιάσετε το μπλε του ωκεανού;

Ροή ειδήσεων

Advertisement