Connect with us

Γυναίκα

Κάντε ένα διάλειμμα…

Published

on

 

 

Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε, τα αξεσουάρ είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος να αναβαθμίσετε τα σύνολά σας, φέρνοντάς τα στο σήμερα. Τα σωστά επιλεγμένα αξεσουάρ μπορούν να αλλάξουν όλη τη διάθεση ενός συνόλου μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα απαραίτητα

Για αυτό και δεν πρόκειται να λείπουν από τη βαλίτσα των μικρών σας εξορμήσεων. Από τα edgy γυαλιά ηλίου, στα φλοράλ μαντίλια και τα πρακτικά καπέλα για τον ήλιο, τα accessories θα πλαισιώσουν τα σύνολά σας και στις διακοπές, ειδικά τις φορές που δε θα θέλετε να αφιερώσετε πολύ ώρα στο styling.

Pouch: Ένα μικρό αλλά ευρύχωρο pouch είναι απαραίτητο για τις ημέρες των διακοπών. Θα χωρέσει τα απαραίτητα χωρίς έχει όγκο και θα χαρίσει στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Sunglasses: Χωρίς τα γυαλιά σας δεν πάτε πουθενά. Οβάλ, τετράγωνα και μεγάλα ή cat eye, βρείτε το στιλ που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και επενδύστε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Flat sandals:Τι πιο άνετο από ένα ζευγάρι μαύρα φλατ σανδάλια; Ταιριάζουν με όλα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Raffia bag: Η εποχή των raffia bags είναι και πάλι εδώ. Φέτος, θα επιλέξετε ψάθινες τσάντες σε XL μέγεθος για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Scarf: Δεν χρειάζονται πολλά για να προσθέσετε την ανοιξιάτικη διάθεση στο στιλ σας – ένα φλοράλ μαντίλι με ζωηρό χρώμα αρκεί.

Bucket hat: Προσοχή στον ήλιο! Ένα cool bucket hat θα σας σώσει ανά πάσα στιγμή.

Scrunchies: Και όσον αφορά τα μαλλιά, μη ξεχνάτε το comfort των hair accessories – μερικά χρωματιστά scrunchies στο νεσεσέρ σας, θα φτιάξουν κάθε bad hair day.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement