Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Στο βάθρο οι Νεάνιδες της ΓΕΠατρών- Πανελλήνια διάκριση για την ομάδα Ανσάμπλ

Published

on

Τη δεύτερη θέση στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στην κατηγορία των νεανίδων κατέκτησε στο σύνθετο ανσάμπλ η ομάδα Ανσάμπλ της Γ.Ε. Πατρών προχθές στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό συλλόγων φέρνοντας μια ακόμα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η πατρινή ομάδα συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων κατόρθωσε να αγγίξει την κορυφή σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν είκοσι σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Την ομάδα της Γ.Ε. Πατρών αποτελούσαν οι Κατσαΐτη Ιωάννα, Γιαννοπούλου Ιωάννα, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Γιαννοπούλου Μαριάννα και Κατσιγιάννη Αναστασία, με την καθοδήγηση των προπονητριών Ευρώπης Λώλου και Δήμητρας Κουτροπούλου, οι οποίες επέστρεψαν περήφανες στην Πάτρα.

Στο ατομικό η Σπηλιοπούλου Βασιλική αγωνίστηκε με τις 24 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας στην Ελλάδα και κατέλαβε την 12 θέση.

 

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Η ομάδα Ανσάμπλ της Γ.Ε. Πατρών όπου διακρίνονται οι Κατσαΐτη Ιωάννα, Γιαννοπούλου Ιωάννα, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Γιαννοπούλου Μαριάννα και Κατσιγιάννη Αναστασία μαζί με τις προπονήτριες Ευρώπη Λώλου και Δήμητρα Κουτροπούλου

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement